Jac_ek, nie byłbym tego taki pewnien, nie ma na rynku urządzenia które zczyta przebieg z EDC-16 czyli np O2 chyba że jestem zacofany ale sam próbowałem VCDS i mi się nie udało, co innego w O1.
Bezczelność pracowników sprzedaży salonu Skody
Zwiń
X
-
Bezczelność pracowników sprzedaży salonu Skody
Oddałem Octe na serwis i z salonu "kukałem" przez szybę co robią przy niuni , a tu panie z salonu zaczęły wyganiać do poczekalnie , bo mają naradę. Czyli na salonie nie mogą przebywać "frajerzy" którzy już kupili... Wku...... się niezle i poszedłem na dział części. Podejście do klienta the best :!:
-
-
niestety wiele zalezy od podejscia pracownikow serwisu,ja akurat jak jade na serwis to moge stac przy aucie i patrzec im na "rece" i nikt nie ma nic przeciwko.Skoda Octavia II 1.9 TDI BJB 105/250 niestety juz nie ma(ale w pamieci pozozstanie
obecnie Skoda Octavia II 2.0 TDI 187 km i 390 Nm + banan na twarzy
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ck+king++dachu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Dachuja akurat jak jade na serwis to moge stac przy aucie i patrzec im na "rece" i nikt nie ma nic przeciwko
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ufoja bym nie poszedł, niech se qurwa szeptem gadają jak im przeszkadzam. na salonie mam prawo przebywać.....
[ Dodano: Wto 17 Mar, 09 20:30 ]
Zamieszczone przez Dachuja akurat jak jade na serwis to moge stac przy aucie i patrzec im na "rece" i nikt nie ma nic przeciwko.
Komentarz
-
-
widocznie istnieja jeszcze takie serwisy :wink: i cale szczescie
[ Dodano: Wto 17 Mar, 09 20:43 ]
nie wyobrazam sobie ze mi ktos grzebie przy niuni a mie przy tym nie ma :evil: i nie widze co tam robia :roll:Skoda Octavia II 1.9 TDI BJB 105/250 niestety juz nie ma(ale w pamieci pozozstanie
obecnie Skoda Octavia II 2.0 TDI 187 km i 390 Nm + banan na twarzy
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ck+king++dachu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andrev3spróbuj w Emidzie w rudzie
[ Dodano: Wto 17 Mar, 09 21:49 ]
Zamieszczone przez Dachunie wyobrazam sobie ze mi ktos grzebie przy niuni a mie przy tym nie ma :evil: i nie widze co tam robia :roll:
Komentarz
-
-
Jak bylem w Emidzie w Krakowie to moglem tez wejsc na serwis i zobaczyc co i jak w trawie piszczy, a raczej co i jak w moim aucie. Naturalnie wczesniej sie zapytalem Pozniej poszedlem na gore i sobie przez szybe obserwowalem co i jak z moim autem
A jak bylem u siebie na pomorzu u Groblewskiego to tez nikt mnie niewyganial z przed szyby. Jednak teraz Groblewski ma serwis w innym miejscu niz salon i troche jest to irytujace :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andrev3w Twoim rejonie ciężko o dobry serwis
może spróbuj w Emidzie w rudziekazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Janinhoteż z tego korzystałeś?
[ Dodano: Sro 18 Mar, 09 17:27 ]
Zamieszczone przez andriu21tgi usluge i wkoncu poczujesz sie jak czlowiek a nie jak smiec i zlo konieczne.!
[ Dodano: Sro 18 Mar, 09 17:41 ]
Zamieszczone przez Misiekoctaviamoglem tez wejsc na serwis i zobaczyc co i jak w trawie piszczy, a raczej co i jak w moim aucie. Naturalnie wczesniej sie zapytalem Pozniej poszedlem na gore i sobie przez szybe obserwowalem co i jak z moim autem
[ Dodano: Sro 18 Mar, 09 17:46 ]
Zamieszczone przez Janinhokojarzyłem Twoją twarz ale dopiero później skojarzyłem Cię z OCP
Komentarz
-
Komentarz